Beveiligingsdiensten

Luchthavenbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Luchthavenbeveiliging

Luchthavenbeveiliging is een van de belangrijkste veiligheids verhogende complex maatregelen dat genomen moet worden op alle (inter)nationale luchthav... lees verder »

Havenbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Havenbeveiliging

De havenbeveiliging is de laatste jaren onderhevig aan grote veranderingen en wordt steeds belangrijker. In de drukke, immens grote havens, waar dagel... lees verder »

Objectbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging in praktijk is het beveiligen van een vooraf aangegeven object. Het kan gaan om beveiliging overdag, in de nachtelijke uren of 24/7 ... lees verder »

Toezicht openbare ruimte - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Toezicht openbare ruimte

Secupart levert ervaren beveiligers voor het toezicht op openbare ruimte. Het werkterrein is meestal buiten, een openbare ruimte, waarbij de voornaam... lees verder »

Winkelsurveillance - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Winkelsurveillance

Als gevolg van het vervagen van normen en waarden is een steeds groter wordend probleem bij bedrijven diefstal door winkelbezoekers of in het ergste g... lees verder »

Evenementbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Evenementbeveiliging

U als organisator van een evenement krijgt maar eenmalig de kans om een eerste indruk bij uw gasten te maken. De bezoekers of genodigden voor een groo... lees verder »

Bedrijfsbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Bedrijfsbeveiliging

Voor bedrijven die een verfijnde controle willen houden op de inkomende en uitgaande medewerkers, bezoekers of goederen kan Secupart BV in uw behoefte... lees verder »

Chauffeursdiensten - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Chauffeursdiensten

Om de productiviteit van u of uw medewerkers te verhogen kunt u kiezen voor de chauffeursdiensten van Secupart BV. Ook voor het veilig vervoeren van v... lees verder »

Persoonsbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Persoonsbeveiliging

Vanuit de behoefte van het Ministerie van Justitie, gerenommeerde bedrijven en particulieren cliënten verzorgt Secupart BV tal van diensten die betre... lees verder »

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.