Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst altijd moeten legitimeren en hun naam en adres opgeven. Op die manier weten de beveiligers altijd precies wie er in het gebouw zijn. Nu is het nog zo dat mensen die een debat willen bijwonen geen papieren hoeven te laten zien.

Wel moeten alle bezoekers hun kleding en spullen laten scannen, en die spullen moeten ze opbergen in een kluisje. De strengere toegangsregels worden in april ingevoerd.

Het is de bedoeling dat op termijn ook wordt geregistreerd wie weer naar buiten gaat. Wat de precieze aanleiding is voor de aanpassing, is niet bekend. De Kamer zegt alleen dat de maatregel wordt genomen ‘uit beveiligingsoogpunt’.

Bron: https://www.beveiliging.nl/nieuws/beveiliging-tweede-kamer-wordt-aangescherpt

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.