Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Om de productiviteit van u of uw medewerkers te verhogen kunt u kiezen voor de chauffeursdiensten van Secupart BV. Ook voor het veilig vervoeren van van uzelf, familieleden, waardevolle medewerkers of klanten kunt u beroep doen op de professionele chauffeursdiensten van Secupart BV. Speerpunt bij deze dienst zijn gepaste sociale etiquetten en de onopmerkzaamheid van, als gastheer fungerende, beveiligers van Secupart BV. Doordat uw tijdelijke beveiligende assistent permanent tot uw beschikking is kunt u tijdens wachtperioden uw assistent inzetten voor bijvoorbeeld het vervoeren van waardevolle poststukken, gasten of partners of andere belangrijke elementen voor uw onderneming of privé-omstandigheden.

Meer informatie?

Neem contact op met ons op!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.