Detachering beveiligingspersoneel

Detachering beveiligingspersoneel - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Secupart BV heeft ruime ervaring op het gebied van detacheren en het bieden van maatwerk t.b.v. de continuïteit van de opdracht van opdrachtgevers. Secupart BV is voor Nederlandse beveiligingsbedrijven een gewaardeerde leverancier van vakbekwame beveiligingsmedewerkers op detacheringsbasis.

De beveiligingmarkt in Nederland wordt gedomineerd door grote spelers. Door scherpgestelde prijzen wordt getracht kleine beveiligingsbedrijven buiten de boot te houden. Helaas voor de afnemers van de beveiligingsdienst komen deze grote spelers hun afspraken na de toezegging van het werk maar deels na, hetgeen resulteert in een bedervende markt.

Door een beveiligingsbedrijf op te richten die:

  • kort op de markt zit
  • de communicatielijnen tussen bedrijf en klant kort houdt
  • de vooraf afgesproken kwaliteit van de dienst nakomt
  • klantgericht en creatief werkt
  • ook het sociale aspect van het beveiligingsvak naar voren laat komen
  • een duurzame relatie met de klant en medewerkers aangaat

meent Secupart BV aan de vraag vanuit de overheid, particulieren en ondernemers te kunnen voldoen.

Secupart BV is een beveiligingbedrijf met allround ervaring. Door kort op de markt te zitten en verder gaan waar de concurrentie stopt kunnen wij via creatieve oplossingen u als klant een passend voorstel doen voor uw beveiligingsproblematiek. Door middel van een transparant en op maat gesneden (integraal) beveiligingsplan kunt u als klant uw ideeën kwijt en weet u wat u kunt verwachten van onze dienst. Door te blijven investeren in medewerkers kunnen wij u als klant ook een professioneel, enthousiast en representatief team aanbieden die allen in het bezit zijn van de wettelijke geldende beveiligingsdiploma’s.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.