Evenementbeveiliging

Evenementbeveiliging Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

U als organisator van een evenement krijgt maar eenmalig de kans om een eerste indruk bij uw gasten te maken. De bezoekers of genodigden voor een grootschalig evenement, een beurs of een bedrijfsevenement verwachten veilig en verzorgd het evenement te kunnen betreden, te kunnen verblijven en te verlaten. Gemakkelijke toegang, een hoog service niveau en het gevoel welkom te zijn zullen daarbij een belangrijke rol spelen. Tijdens uw evenement zullen de medewerkers van Secupart BV ernaar streven om op een gepaste wijze aanwezig te zijn. Door een schat aan ervaring opgedaan te hebben op uiteenlopende evenementen is het personeel in staat om, zonodig op een vriendelijk doch stringente wijze, op te treden om het evenement voor iedereen aangenaam te laten verlopen

Meer informatie?

Neem contact op met ons op!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.