Havenbeveiliging

Havenbeveiliging Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

De havenbeveiliging is de laatste jaren onderhevig aan grote veranderingen en wordt steeds belangrijker. In de drukke, immens grote havens, waar dagelijks honderdduizenden containers met goederen worden verplaatst, is beveiligen van mensen en goederen tegen terroristische aanslagen een bijzondere tak van veiligheidswerkzaamheden. Havenbeveiliging is in Nederland vastgesteld in bijzondere wetgeving die de eisen en regels hiervoor verzameld. Ook de eisen aan de opleiding van de beveiligers zijn hier vastgesteld.

Naast de vereiste diploma’s moeten de beveiligers ook beschikken over een speciaal certificaat voor havenbeveiliging. Secupart werknemers voor havenbeveiliging zijn in het bezit van vereiste certificaat en bieden naast hun ruime ervaring ook de vereiste kennis van ISPS-code, de veiligheidsprotocollen en procedures.

Meer informatie?

Neem contact op met ons op!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.