Luchthavenbeveiliging

Luchthavenbeveiliging Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Luchthavenbeveiliging is een van de belangrijkste veiligheids verhogende complex maatregelen dat genomen moet worden op alle (inter)nationale luchthavens teneinde passagiers, personeel, bagage en vliegtuigen veilig te stellen.

Internationale luchthavens zoals Schiphol, vervoeren dagelijks enorme hoeveelheden passagiers en bagage. Om een optimale veiligheid te garanderen voor de reizigers, voeren de beveiligingsbeambten continue controles uit op legitimatiebewijzen, handbagage, verdacht gedrag tot aan de ruimbagage controle via geavanceerde x-ray apparatuur en de controle van vliegtuigruimtes. Alle medewerkers van Secupart die op de regelmatige basis ingezet worden op Schiphol zijn extra opgeleid voor bijzondere situaties die zich kunnen voordoen op de luchthaven. Secupart heeft een jarenlange ervaring met het beveiligen van luchthavens, bagage en vliegtuigen. De beveiligers van Secupart zijn vriendelijk, klantgericht, zorgvuldig en werken snel en zonder oponthoud om de grote stroom reizigers en bagage in de goede banen te leiden en snel naar de plaats van de bestemming te krijgen.

Meer informatie?

Neem contact op met ons op!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.