Over Secupart

Over Secupart - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Ruim 12 jaar geleden heeft Ruud Peters samen met zijn echtgenote Sylvia Peters het beveiligingsbedrijf Secupart opgericht. Ruud Peters heeft vanuit ruime ervaring bij justitie en beveiliging in binnen- en buitenland gekozen voor een bedrijfsvorm met korte, duidelijke lijnen die de communicatie tussen het bedrijf en de klanten kort en efficiënt weet te houden.

In de loop der jaren heeft het bedrijf een ruime allround ervaring opgedaan in diverse gebieden van de beveiliging en heeft het werkterrein van Secupart zich uitgebreid tot heel Nederland. Door kort op de markt te zitten en verder gaan waar de concurrentie stopt, kan Secupart creatieve en werkzame uitvoeringen bieden voor de beveiligingsproblematiek van elke klant.

Het specialisten team van Secupart werkt creatief en klantgericht waarbij men het sociaal aspect van het beveiligingsvak niet vergeet. Secupart staat voor een symbiose tussen samenwerkende partners, een relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en duurzaamheid.

Vraag een op de maat gesneden integraal beveiligingsplan aan via de contactpagina en verzeker u van de beste oplossing voor uw bedrijf.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.