Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Vanuit de behoefte van het Ministerie van Justitie, gerenommeerde bedrijven en particulieren cliënten verzorgt Secupart BV tal van diensten die betrekking hebben op de beveiliging van personen. Dit specialisme wordt verzorgd met geselecteerde werknemers die in het bezit zijn van de geldende beveiligingsdiploma’s vereist door het Ministerie van Justitie en geëxamineerd door kenniscentrum Ecabo. Veelal hebben deze geselecteerde medewerkers arbeidsrelevante functies bekleed bij de Politie of Defensie. Secupart BV houdt zich het recht voorbehouden elke (potentiële) opdracht te verifiëren alvorens het bedrijf overgaat tot bevestiging en uitvoering.

Meer informatie?

Neem contact op met ons op!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.