Toezicht openbare ruimte

Toezicht openbare ruimte Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Secupart levert ervaren beveiligers voor het toezicht op openbare ruimte. Het werkterrein is meestal buiten, een openbare ruimte, waarbij de voornaamste taak van de beveiliger bestaat uit het handhaven van de openbare orde. De beveiliger oefent gezag uit in deze druk bevolkte ruimtes vaak al door zijn geüniformeerde aanwezigheid. Beveiligers voor toezicht openbare ruimte worden getraind op de omgang met mensen, het aanvoelen en voorkomen van mogelijke conflicthaarden. Omgaan met diverse nationaliteiten en succesvol hanteren van cultuurverschillen is een vereiste.

De altijd correcte beveiligers van Secupart met een hoog inlevingsvermogen staat klaar om uw bij te staan met toezicht in openbare ruimte.

Meer informatie?

Neem contact op met ons op!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.