Vacatures beveiliging

Secupart heeft regelmatig vacatures wegens nieuwe opdrachten of projecten. Bekijk gerust onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar administratie@secupartbv.nl.

Vacature beveiliger Schiphol - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Vacature beveiliger Schiphol

Wil jij werken op de meest internationale plek van Nederland en ben je op zoek naar een leuke afwisselende en uitdagende baan? Dan is het werk als bev... lees verder »

Vacature ervaren winkelsurveillant - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Vacature ervaren winkelsurveillant

Secupart BV is wegens nieuwe opdrachten op zoek naar een ervaren winkelsurveillant voor de regio Utrecht. Binnen deze functie fungeert u als visitekaa... lees verder »

Vacature evenementbeveiliger - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Vacature evenementbeveiliger

Secupart BV is wegens nieuwe opdrachten op zoek naar ervaren evenementenbeveiligers voor de regio Midden- en Oost-Gelderland. Binnen deze functie fung... lees verder »

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.