Winkelsurveillance

Winkelsurveillance Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Als gevolg van het vervagen van normen en waarden is een steeds groter wordend probleem bij bedrijven diefstal door winkelbezoekers of in het ergste geval het eigen personeel. Dit uit zich in diefstallen van goederen en materieel of uit kassa's, fooienpotten en kluizen. Door jarenlange ervaring in het beveiligen en onderzoeken van diefstal door winkelbezoekers of personeel kunt u van ons aannemen dat het nooit uit zichzelf stopt, maar meestal juist erger wordt. De winkelsurveillanten van Secupart BV zullen in eerste instantie preventief aanwezig zijn in een winkel of winkelgebied waarbij gelet wordt op winkeldiefstal, ordeverstoringen en vernielingen. Daardoor kunnen zij in een vroeg stadium van een onregelmatigheid of calamiteit direct handelend optreden. In overleg met de ondernemer of ondernemersvereniging kunnen handelingsprocedures opgesteld worden, zodat het beveiligingsbedrijf via uw visie met uw klanten omgaat. Hierdoor kunt u ondanks dat u een extern beveiligingsbedrijf inhuurt toch uw persoonlijke waarden in de dienst kwijt.

Meer informatie?

Neem contact op met ons op!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert! - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Het Secupart kantoor in Didam nieuw bestickert!

Het Secupart kantoor en een van de nieuwe bedrijfsbussen is vorige week nieuw bestickert. De overige vijf bedrijfsbussen ondergaan binnenkort dezelfde procedure en worden voorzien van een duidelijke b... lees verder »

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt - Beveiligingsbedrijf Secupart BV Didam

Beveiliging Tweede Kamer wordt aangescherpt

Het Beveiliging Managementblad meldt op 15 februari dat de beveiliging van de Tweede Kamer wordt aangescherpt. De Kamer bevestigt een bericht van BNR dat bezoekers zich binnenkort bij binnenkomst alti... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.